Creare site web magazin online.

Apeleaza numarele de telefon afisate si un operator www.addit.ro va prelua comanda dumneavoastra in vederea realizarii unui magazin online cu cos de cumparaturi dedicat afacerii dumneavoastra.

Site Web Magazin Online Business: PRET 149 euro +TVA

- Acesta platforma de site web magazin online business se poate realiza intr-un interval de 3-7 zile.
- Magazinul online cu cos de cumparaturi permite modificarea primei pagini dupa necesitatea dumneavoastra.
- Site-ul web magazin online are un sistem de inregistrare al fiecarui client nou, de adaugare si modificare a acestuia.
- Rapoarte evidentializate ale clientilor, ale comenzilor sau a bazelor de date.
- In magazinul online cu cos de cumparaturi se pot adauga nelimitate categorii sau produse in functie de hosingul web ales de catre dumneavoastra.
- Posibilitatea de adaugare a cuvintelor cheie pentru fiecare categorie sau pentru fiecare produs. - Platforma de site web magazin online stocheaza clientii sau comenziile cu posibilitatea de facturare automata a produselor.
- Administrarea magazinului online este foarte complexa, admin-ul avand acces la datele clientului inregistrat pe site, la produsele introduse in site, putand modifica numele produselor, textele produselor, codurile, imaginile, culoarea lor, etc..
- Diferite modalitati de plata sau livrare in functie de preferintele clientilor, unii doresc sa plateasca cu cardul, altii opteaza pentru plata ramburs la primirea comenzii.
- Garantie si suport dupa finalizarea contractului.

Site Web Magazin Online Profesional: PRET 349 euro +TVA

- Timpul de realizare a acestui site web magazin online profesional este mai mare, intre 14-30 zile in functie de complexitatea dorita de catre dumneavoastra.
- Platforme unice cu texte si descrieri ale site-ului web magazin online pe diferitele domenii de activitate a afacerii dumneavoastra.
- Asistenta gratuita in vederea alegerii unui domeniu web.
- Bannere animate pe prima pagina sau in pagina cu categorii sau chiar a produselor afisate in site-ul web.
- Panou de administrare a site-ului personalizat cu acces doar in baza unui user si a unei parole alese de catre dumneavoastra.
- Sistem de administrare a clientilor noi, posibilitatea de modificare a datelor.
- Posibilitatea de trimitere de newsletter la adresele de e-mail inregistrate pe site sau la adresele de e-mail dorite de catre dumneavoastra.
- Baze de date cu clienti inregistrati pe site sau posibilitatea de adaugare manuala de catre dumneavoastra a unui client nou.
- Clientii pot lasa comentarii sau note despre produsele cumparate sau pot lasa o intrebare, iar ulterior sa devina clientul dumneavoastra.
- Adaugarea in site web magazin online a unui numar nelimitat de categorii, produse, texte sau poze.
- Posibilitatea de a adauga descriere unica fiecarui produs, categorie sau adaugarea de cuvinte cheie sau meta descriere unei categorii sau chiar a unui produs.
- Adaugarea in prima pagina unui grup de produse recomandate, produse noi adaugate in site-ul web sau chiar a produselor care inregistreaza cea mai mare vanzare.
- Rapoarte personalizate in functie de clientii noi, vanzarile sau produsele vizualizate.
- Posibilitatea de adaugare in site, la fiecare produs a pretului, codului comercial, culoare, marime sau chiar producatorul cu logo-ul acestuia.
- Detalii legate de modalitatea de plata, livrarea sau ridicarea de la sediu in cazul in care aveti un spatiu comercial.
- Plata se poate face bancar sau cash, modalitatea de livrarea prin curier rapid sau Posta Romana.
- Adaugarea de pagini noi in site-ul web magazin online : “contact” , “despre noi” , “conditii livrare” ,etc.
- Sistemul de voucher sau de cupon de reducere pentru clientii fideli.
- Inserarea de iconite : Facebook, Twitter, Google+ .
- Inserarea de cuvinte cheie diferite pentru fiecare categorie, produs sau pentru tot site-ul web.
- Hosting Web GRATUIT in primul an.
- Suport si garantie dupa finalizarea contractului.