Creare Magazin Online

Site web magazin online vine in ajutorul afacerilor care doresc sa se dezvolte in mediul online si sa-si mareasca aria de acoperire, prezentand produsele lor oricarei persoane care foloseste internetul indiferent de orasul unde locuieste.

Multe business-uri s-au mutat pe internet, reducand cheltuielile cu chiriile costisitoare si cu numarul mare de angajati de care era nevoie sa desfasoare activitatea unui magazin fizic.

Pentru a realiza un site web magazin online profesional, trebuie să urmăm paşii de mai jos. Este foarte important să avem în vedere că un site web de prezentare sau un magazin online se pot realiza după ce achiziționăm un domeniu adecvat și o găzduire web profesionala:

Verifica domeniul

Impreuna gasim cea mai buna varianta de denumire pentru numele de domeniu care-l veti folosi pentru realizarea magazinului online.

Cumpără domeniul

După ce ne-am hotărât care să fie numele de domeniu pentru afacerea dumneavoastră, vă oferim asistență în vederea achiziționării domeniului.

Găzduirea site-ului

Servicii complete de gazduire web pentru orice site magazin online cu cos de cumparaturi, stocare SSD pentru o incarcare rapida.

Design web

Realizăm site web de prezentare sau creare de magazine online pe platforme moderne, cu design web futurist și atractiv.

Crearea site-ului

Realizam site-uri web în maxim 7 zile lucrătoare, cu informațiile de la dumneavoastră, cu prețuri de la 349 euro și cu garanție reală.

Administrare site-ului

Oferim servicii complete de administrare site, administrare server, creare și instalare adrese de e-mail pe orice dispozitiv și back-up date.

Doriti un magazin online?

Apeleaza unul din numerele de telefon afisate mai jos sau trimite-ne un e-mail si un operator www.addit.ro va prelua comanda dumneavoastra în vederea realizarii unui magazin online cu cos de cumparaturi dedicat afacerii dumneavoastra.

(+40) 721.680.640 – (+40) 730.356.356 – office@addit.ro

Site Web Magazin Online Business: PRET 349 euro

– Aceasta platforma de site web magazin online business se poate realiza intr-un interval de 3-7 zile.
– Magazinul online cu cos de cumparaturi permite modificarea primei pagini dupa necesitatea dumneavoastra.
– Site-ul web magazin online are un sistem de inregistrare al fiecarui client nou, de adaugare si modificare a acestuia.
– Rapoarte evidentializate ale clientilor, ale comenzilor sau ale bazelor de date.
– In magazinul online cu cos de cumparaturi se pot adauga nelimitate categorii sau produse, in functie de hostingul web ales de catre dumneavoastra.
– Posibilitatea de adaugare a cuvintelor cheie pentru fiecare categorie sau pentru fiecare produs. – Platforma de site web magazin online stocheaza clientii sau comenziile cu posibilitatea de facturare automata a produselor.
– Administrarea magazinului online este foarte complexa, admin-ul avand acces la datele clientului inregistrat pe site, la produsele introduse in site, putand modifica numele produselor, textele produselor, codurile, imaginile, culoarea lor, etc..
– Diferite modalitati de plata sau livrare in functie de preferintele clientilor, unii doresc sa plateasca cu cardul, altii opteaza pentru plata ramburs la primirea comenzii.
– Garantie si suport dupa finalizarea contractului.

Site Web Magazin Online Profesional: de la 550 euro *

– Timpul de realizare a acestui site web magazin online profesional este mai mare, intre 14-30 zile in functie de complexitatea dorita de catre dumneavoastra.
– Platforme unice cu texte si descrieri ale site-ului web magazin online pe diferitele domenii de activitate a afacerii dumneavoastra.
– Asistenta gratuita in vederea alegerii unui domeniu web.
– Bannere animate pe prima pagina sau in pagina cu categorii sau chiar a produselor afisate in site-ul web.
– Panou de administrare a site-ului personalizat cu acces doar in baza unui user si a unei parole alese de catre dumneavoastra.
– Sistem de administrare a clientilor noi, posibilitatea de modificare a datelor.
– Posibilitatea de trimitere de newsletter la adresele de e-mail inregistrate pe site sau la adresele de e-mail dorite de catre dumneavoastra.
– Baze de date cu clienti inregistrati pe site sau posibilitatea de adaugare manuala de catre dumneavoastra a unui client nou.
– Vizitatorii pot lasa comentarii sau note despre produsele cumparate sau pot lasa o intrebare, iar ulterior sa devina clientul dumneavoastra.
– Adaugarea in site web magazin online a unui numar nelimitat de categorii, produse, texte sau poze.
– Posibilitatea de a adauga descriere unica fiecarui produs, categorie sau adaugarea de cuvinte cheie sau meta descriere unei categorii sau chiar a unui produs.
– Adaugarea in prima pagina unui grup de produse recomandate, produse noi adaugate in site-ul web sau chiar a produselor care inregistreaza cea mai mare vanzare.
– Rapoarte personalizate in functie de clientii noi, vanzarile sau produsele vizualizate.
– Posibilitatea de adaugare in site, la fiecare produs a pretului, codului comercial, culoare, marime sau chiar producatorul cu logo-ul acestuia.
– Detalii legate de modalitatea de plata, livrarea sau ridicarea de la sediu in cazul in care aveti un spatiu comercial.
– Plata se poate face bancar sau cash, modalitatea de livrarea prin curier rapid sau Posta Romana.
– Adaugarea de pagini noi in site-ul web magazin online : “contact”, “despre noi”, “conditii livrare”, etc.
– Sistemul de voucher sau de cupon de reducere pentru clientii fideli.
– Inserarea de iconite : Facebook, Twitter, Google+ .
– Inserarea de cuvinte cheie diferite pentru fiecare categorie, produs sau pentru tot site-ul web.
– Hosting Web GRATUIT in primul an.
– Suport si garantie dupa finalizarea contractului.

* de la 550 euro – prețul final îl stabilim împreuna în funcție de modulele pe care le doriți în site.

Cooperare maxima, servicii complete si fara intarziere. Recomand.

Lucian SlavilaSci Construct Distributionhttps://www.sci-distribution.ro

Servicii de calitate la preturi corecte! Recomand cu incredere!

Mihaela Radu

Parteneri

 
© Drepturi de autor - Creare Site Web

0721.680.640 - office@addit.ro

creare site web, realizare site web, realizare site magazin online, creare site magazin online, creare magazin online