Creare site web

Pentru a realiza un site web profesional, trebuie să urmăm paşii de mai jos:

Verifica domeniu

Găsim împreună un nume potrivit de domeniu web.

Cumpără domeniu

Vă oferim sprijin în vederea cumpărării domeniului.

Găzduirea domeniului

Oferim cele mai rapide și stabile servere web.

Design web

Crearea de site web începe cu o întâlnire.

Creare site web

Oferim cele mai moderne site-uri web profesionale.

Finalizarea site-ului

Predăm site-ul web clientului în cel mai scurt timp.

PRETURI SITE WEB DE PREZENTARE

Preturile pornesc de la 90 euro + TVA si pot ajunge la peste 299 euro + TVA in functie de necesitatea dumneavoastra.

AddIT.ro va ofera o gama foarte mare de platforme web. Indiferent de domeniu dvs. de activitate, sigur impreuna gasim solutia perfecta pentru a va dezvolta afacerea in mediul online. Site-urile web de prezentare fac parte din gama de web site-uri care prezinta in general activitatea unei firme, sau un serviciu oferit. Site-urile web de prezentare sunt platforme foarte complexe, iar pentru realizarea lor avem nevoie de o buna colaborare a dvs. cu echipa AddIT.ro.

Site-urile web de prezentare oferite de catre AddIT.ro au cel mai dinamic continut in paginile web site-ului si au design original. Textele sunt create de catre operatorii nostri in cel mai mic detaliu legat de afacerea dvs. pe care doriti s-o trasferati in mediul online.

 • BUSINESS

 • Maxim 5 pagini
 • Harta google maps
 • E-mail personalizat
 • Realizare 3 - 7 zile
 • Gazduire 1000 mb
 • 90 €
 • PREMIUM

 • Maxim 10 pagini
 • Harta google maps
 • E-mail personalizat
 • Realizare 7 - 14 zile
 • Gazduire 1000 mb
 • 149 €
 • PROFESIONAL

 • Pagini nelimitate
 • Harta google maps
 • E-mail personalizat
 • Realizare 14 - 30 zile
 • Gazduire 2000 mb
 • 299 €

     Site Web de Prezentare Profesional: PRET 90 euro +TVA

- Acesta platforma de site web de prezentare business se realizeaza intr-un interval de 3-7 zile in functie de numarul de pagini sau de sub-pagini dorite in site.
- Design original si unic pentru activitatea dvs. si potrivita afacerii pe care doriti s-o dezvoltati online printr-un site web de prezentare.
- Layout profesional, bannere animate, texte unice diferite pentru fiecare pagina, pagina destinata special zonei de contact cu harta, formular de contact, adresa si numar de telefon al firme caruia ii facem site web de prezentare.
- Optimizare site-ului web de prezentare pentru cuvintele cheie pentru domeniul dvs. de activitate.
- Asistenta gratuita din partea operatorilor AddIT.ro in vederea alegerii domeniului si a platformei de site web de prezentare dupa predarea ei catre proprietar.
- Garantie si suport tehnic dupa finalizarea contractului.


     Site Web de Prezentare Profesional: PRET 149 euro +TVA

- Acesta platforma de site web de prezentare premium se realizeaza intr-un interval de 7-14 zile in functie de paginile si sub-paginile dorite.
- La acesta platforma de site web premium se poate adauga un numar nelimitat de pagini, pagini stabilite de catre dumneavoastra.
- Design-ul platformei de site web de prezentare va fi unica din punct de vedere al textelor, pozelor sau al bannerelor.
- Tot continutul acestei platforme de site web de prezentare va fi discutat si gandit impreuna cu dumneavoastra, ultimul cuvant il veti avea dumneavoastra.
- Continutul site-ului de prezentare va fi format din pagini unde sunt prezentate produsele sau serviciile, pagini destinate unor galerii de poze, pagina destinata strict formularului de contact, harta google cu link catre locatie si adresa afacerii dvs cu tot cu numar de telefon si/sau adresa de e-mail.
- Optimizarea standard a site-ului web de prezentare pentru cuvintele cheie ale afacerii dvs. dupa un studiu amanuntit al concurentei in domeniu.
- Asistenta gratuita atat pentru admin-ul site-ului sau chiar pentru front page-ul site-ului web de prezentare.
- Garantie si suport tehnic dupa finalizarea contractului.
- Hosting web GRATUIT in primul an.


     Site Web de Prezentare Profesional: PRET 299 euro +TVA

- Acesta platforma de site web de prezentare profesional se va realiza intr-un interval de 14 – 30 zile in functie de complexitatea site-ului dorit.
- La acesta alegere de site web se va folosi o platforma de site web profesionala dedicata firmelor cu domeniul de activitate variat si cu multe servicii sau produse.
- Pagini unice cu diferite texte, cu bannere in paginile site-ului web, diferite butoane cu anumite functii principale, poze cu link-uri directionate catre galeriile site-ului web de prezentare.
- Galerii de poze personalizate si cu poze implementand watermark automat la introducerea lor in site.
- Crearea acestei platforme de site web de prezentare se realizeaza pe mai multe etape, operatorii AddIT.ro compun site-ul web de prezentare pe bucati,prezentand perioadic rezultatul clientului.
- Bannere personalizate pentru site-ul dumneavoastra.
- Pagini personalizate si diferite cu texte profesionale compuse special pentru site-ul web si galerii de imagini introduse in paginile de prezentare: “o poza face cat o mie de cuvinte”.
- Pagina de contact cu adresa dvs. , numere de telefoane, adrese de e-mail, programul dvs. de lucru, aplicatia google maps pentru a directiona clientii sa ajunga cat mai repede la locatia dumneavoastra, formular de contact personalizat in functie de domeniul de activitate al dumneavoastra, etc.
- Asistenta gratuita la incarcarea datelor de catre dvs. in site-ul web, ajutor in cazul modificarii unor texte sau poze de catre dvs. dupa finalizarea contractului.
- Garantie si hosting web GRATUIT in primul an.

Doriți să ne întrebați ceva?

Va stăm la dispoziție pentru orice nelămurire la numarul de telefon (+40) 721.680.640 sau la adresa de e-mail office@addit.ro. Vă multumim!