Creare Site Web

Pentru a realiza un site web profesional, trebuie să urmăm paşii de mai jos. Este foarte important să avem în vedere că un site web de prezentare sau un magazin online se poate realiza după ce achiziționăm un domeniu adecvat și o găzduire web profesionala:

Verifica domeniul

Împreună trebuie să cautăm un domeniu excelent, pentru a evidenția cât mai bine afacerea dumneavoastră în mediul online.

Cumpără domeniul

După ce ne-am hotărât care să fie numele de domeniu pentru afacerea dumneavoatră, vă oferim asistență în vederea achiziționării domeniului.

Găzduirea site-ului

Oferim servicii complete și profesionale de găzduire web pe servere rapide și stabile, cu stocare directă pe HHD-uri moderne SSD *.

Design web

Realizăm site web de prezentare sau creare de magazine online pe platforme moderne, cu design web futuristic și atractiv.

Creare site

Creare site web în maxim 7 zile lucrătoare, cu informațiile de la dumneavoastră, cu prețuri de la 249 euro și cu garanție reală.

Administrare site-ului

Oferim servicii complete de administrare site, administrare server, creare și instalare adrese de e-mail pe orice dispozitiv și back-up date.